Aksuvital CAL Keçiboynuzu Pekmezli Arı Sütlü Zeytin Yapraklı Macun 300 Gr
Aksuvital cal keçiboynuzu pekmezli arı sütlü zeytin yapraklı macun yuzdeyuzorganik.com.tr güvencesiyle kargolanmaktadır. Siparişleriniz uygunluk durumuna göre 1 ile 3 iş günü arasında dayanıklı bir şekilde paketlenerek tarafınıza kargolanır. Daha fazla bilgi almak için YüzdeYüzOrganik Müşteri Hizmetleri Merkezi’ni 0 532 667 69 42 numarasından arayabilirsiniz.
CAL Keçiboynuzu Pekmezli Arı Sütlü Zeytin Yapraklı Macun Nedir?
AksuVital CAL Keçiboynuzu Pekmezli Arı Sütlü Zeytin Yapraklı ; zey tin yaprağı, ham bal, kreatin proteini, arı sütü ve çemen tohumu içeriği sayesinde değerli besin kaynaklarını içerisinde bulundurmaktadır. Organik ürünlerin bir araya gelmesiyle oluşan AksuVital CAL Keçiboynuzu Pekmezli Arı Sütlü Zeytin Yapraklı Macun, içerisinde hiçbir koruyucu ya da katkı maddesi bulundurmayarak doğallığını korumaktadır.
Bu ürünü oluşturan besinler: Ham bal; pastörize edilmediği ve polenleri filtre edilmediği için ‘Ham Bal” yani işlenmemiş, doğal baldır. Balın bileşiminde; karbonhidrat, su, mineral madde, protein ve vitamin, organik asit, fenolik bileşikler ve serbest aminoasit gibi makro ve mikro bileşenlerden oluşmaktadır. Ayrıca bal, bileşiminde bulunan yüksek karbonhidrat içeriği nedeniyle düşük su aktivitesi değerinini içerisinde bulunduran arı ürünüdür. İnsan hayatında gündelik olarak alınması çok zor olan enerjinin, çay şekeri olarak bilinen sakaroz yerine balla alınması sağlık açısından diğer ürünlere göre farklılık yaratmaktadır.
Bal kolay sindirilen bir madde olup diğer besinlerin de emilimini ve yararlanma düzeyin yükseltir.
İçeriğindeki Arısütü ise; İşçi bal arıları aracılığıyle ortaya çıkan süte benzer kremsi salgıya arı sütü denir. İçerisinde bulundurduğu besin kaynakları iklim ve coğrafyaya göre değişiklik gösterebilir. Arıların ana arı ve larva beslemede kullandıkları güçlü bir besin olan “Arı sütü” sayesinde Kraliçe arılar 5-7 yıl yaşar ve doğurgan dişilerdir, işçi arılar ise en fazla 4-5 hafta yaşayabilen kısır dişilerdir. Kraliçe arı işçi arılara oranla hastalıklara karşı daha dirençlidir.
Genel olarak tavsiye edilecek olan tüketim miktarı bir kaşık fakat kullanımdan önce mutlaka doktor veya diyetisyen tavsiyesine uygun bir tüketim düzeni oluşturulmalıdır.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.