Organik ürünlere artan ilgi ve talep ile birlikte organik ürün pazarı da büyümekte ve yüzlerce organik ürün hayatımızda daha fazla yer işgal etmeye başlamıştır. Organik ürün pazarının kalite ve çeşitliliğini arttırmayı hedefleyen Ekotime Organik, bu amaçla kurulmuş ve markasıyla sektöre yeni bir soluk getirmiştir.
GALETA UNU NEDİR?
- Kızartma ve hamur tariflerinde yaygın olarak kullanılan galeta unu, lezzetli ve çıtır kıvamıyla tarifi başka bir boyuta taşıyor. Eşsiz tadı nedeniyle birçok tarifte yer alı ve herkesin yemeyi sevdiği bir undur.
GALETA UNUNUN FAYDALARI NELERDİR?
- Protein ve lif bakımından zengindir. Bu nedenle safra asitlerini önleyici olarak kullanıldığı için kolesterolü düşürmeye yardımcı olur.
- Vücuda tokluk hissi verir.
- İçeriğinde vitamin taşımadığından dolayı vücutta yağ ve karbonhidrat kaynağı olarak kullanılabilir.
GALETA UNU NELERDE KULLANILIR?
- Galeta unu çıtır çıtır olduğundan dolayı tavuk ve sebze kızartması yaparken dışına bandırılarak kullanılabilmektedir.
- Köfte yaparken bayat ekmek topaklaştığından dolayı onun yerine galeta unu koyarak daha homojen bir kıvam elde edilmektedir.
- Kek, börek, poğaça gibi hamur işi tariflerde kullanılarak farkli bir tat elde edilebilir.
SAKLAMA KOŞULLARI: Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Serin ortamda saklayınız.
– Daha fazla bilgi almak için YüzdeYüzOrganik Müşteri Hizmetleri Merkezi’ni 0532 667 69 42 numarasından arayabilirsiniz.