ANDIZ PEKMEZİ
Hücre yenilenmesi ve kan değerleri için gerekli olan takviyeler arasında yer alan andız pekmezi, çam ağacı meyvesinin işlem görmesi sonucu elde edilmektedir. Andız pekmezi birçok pekmeze göre çok daha yoğun bir yapıya sahiptir. Andız pekmezi diğer pekmezler gibi tatlı bir özelliğe sahip değil aksine daha acıdır. Bu sebeple tek başına tüketememeniz muhtemeldir ve tahin ile yenilmesi önerilmektedir. Acı olmasına rağmen tüketilmeye devam eden andız pekmezinin ne gibi faydaları vardır peki bir de ona bakalım.
Andız Pekmezinin Faydaları:
- Güçlü bir antioksidan olan andız pekmezi, toksin maddeleri vücuttan uzaklaştırır.
- Böbrek taşının oluşumunu engeller ve oluşmuş olanların vücuttan atılmasını sağlar.
- Astım, bronşit, soğuk algınlığına iyi gelir. Kuru öksürüğü hafifletir ve balgamın sökülmesini kolaylaştırır.
- Andız pekmezi, içindeki esansiyel yağların antioksidan özellikleri sayesinde bağışıklık sisteminin zayıflaması sonucu oluşan ağız içi yaralarının oluşmasını engeller ve halihazırda oluşmuş olanları da yok eder.
- Eklem, romatizma ve kemik erimesi gibi durumların neden olduğu ağrıların şiddetini azaltır. ayrıyeten ilerlemesini yavaşlatır.
- Andız pekmezi, kan yapıcı ve kanı temizleyici etkileri sayesinde damarlardaki kanın dolaşımını düzenli bir hale getirirken kalp ve damar sağlığını da korur.
Ürünlerimiz YüzdeYüzOrganik güvencesiyle evlerinize teslim edilmektedir. Daha fazla bilgi almak için YüzdeYüzOrganik Müşteri Hizmetleri Merkezi’ni +90 532 667 69 42 numarasından arayabilirsiniz.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.